NHL:ssä saatetaan nähdä uusi joukkue jo ensi kaudella.

Daily Faceoff -sivuston toimittaja Frank Seravalli paljasti keskiviikkona, että NHL tekee tällä hetkellä kahta erillistä otteluohjelmaa, jossa se varautuu mahdollisiin nopeisiin muutokseen.

Toisessa otteluohjelmassa mukana olisi Arizona Coyotes, kun taas toisessa Coyotes olisi muuttanut Utahin osavaltioon Salt Lake Cityyn.

Mikäli Coyotes siirtyisi Salt Lake Cityyn, niin joukkueen nimi tulisi muuttumaan. Miljardööri Ryan Smith on tiedustellut jo aiemmin sosiaalisessa mediassa, että mikä olisi sopiva nimi NHL-joukkueelle, joka pelaisi kotiottelunsa Salt Lake Cityssä.

Nopeaa NHL:ään saapumista avittaisi myös se, että kaupungissa olisi valmis NHL-areena. Ottelut voitaisiin pelata Delta Centerissä, joka on NBA-seura Utah Jazzin kotiareena. Jääkiekko-otteluissa paikan päälle mahtuisi noin 14 000 katsojaa.

LUE MYÖS