Liigassa saatetaan nähdä ensi kaudella mielenkiintoinen hyökkääjänimi suoraan Pohjois-Amerikan NCAA-sarjasta.

Neljän kauden ajan St. Cloud Staten yliopistojoukkueessa kovia tehoja nakutellut ja sarjan mestaruudenkin voittanut laitahyökkääjä Veeti Miettinen, 22, on siirtymässä ensi kaudeksi ammattilaiseksi. Toronto Maple Leafsin vuoden 2020 kuudennen kierroksen varaus ei kuitenkaan ole solmimassa sopimusta Leafsin kanssa. Asiasta kertoo Leafs Nations News.

Jenkkien yliopistosarjassa pelaamissaan 156 ottelussa 53 maalia ja 118 maalia takonut 175-senttinen laituri olisi mielenkiintoinen nimi Liiga-seurojen perspektiivissä. Espoolaisen juniorikoulun kasvatti on pelannut Suomessa viimeksi kaudella 2019-20, jolloin nuorukainen nakutti Kiekko-Espoon A-nuorissa 52 peliin huipputehot 42+31=73.

Kiekko-Espoo palaa ensi kaudeksi Liiga-kartalle. Suomen junnumaajoukkueissa aiemmin esiintynyt Miettinen voisikin olla mielenkiintoinen haku juuri espoolaisten Liiga-miehistön kannalta.

LUE MYÖS: