NHL:ssä viidellä kaudella esiintynyt maalivahti Mikko Koskinen lopettaa pelaajauransa 35-vuotiaana, uutisoi Iltalehti.

Edmonton Oilersia NHL:ssä neljän kauden ajan edustanut ja aiemmin New York Islandersissa NHL-debyyttinsä tehnyt yli kaksimetrinen maalivahti on edustanut viimeiset kaksi kautta Sveitsin pääsarjaseura HC Luganoa. Kuluvalla kaudella mies pelasi 28 runkosarjapeliä (2,78 ja 90,0%) sekä neljä pudotuspeliottelua.

Koskinen pelasi urallaan neljän ja puolen kauden ajan myös KHL:ssä, joista kolmen ja puolen kauden ajan mies loisti sarjan mahtiseura Pietarin SKA:n maalilla voittaen kaksi Gagarin Cupin mestaruutta. Liigassa mies edusti Espoon Bluesia sekä KalPaa.

Koskinen edusti Leijonia vuosien 2014 ja 2016 MM-kisoissa, joista jälkimmäisessä mies valittiin turnauksen parhaaksi maalivahdiksi.

LUE MYÖS: