Kanadassa neljän muun pelaajan tavoin joukkoraiskauksesta syytetty Philadelphia Flyersin tähtimaalivahti Carter Hart herättää kiinnostusta Venäjällä.

Venäläisen Match.tv:n mukaan Ak Bars Kazan valmistelisi sopimustarjousta viimeksi 20. tammikuuta NHL:ssä esiintyneelle maalivahdille. Philadelphia Flyers poisti pelaajan kokoonpanostaan raiskaussyytteiden tultua julki.

Samaisen venäläislähteen mukaan Ak Bars Kazan olisi kiinnostunut tarjoamaan sopimusta myös neljälle muulle samasta rikoksesta syytetylle pelaajalle: Michael McLeodiolleCal FootelleDillon Dubélle sekä Alex Formentonille.

KHL on vuosien saatossa totuttu näkemään sarjana, jossa pelaajien siviilielämän rötökset eivät seuroja juuri hetkauta. Hylkiöliiga tuntuukin tekevän varsinkin nyt kaikkensa saadakseen nimimiehiä väreihinsä käytännössä kaikkien Euroopan kärkipelaajien lähdettyä sarjasta Venäjän hyökättyä Ukrainaan.

LUE MYÖS: