Vancouver Canucksin puolustajajärkäle Nikita Zadorov lataa selvän mielipiteensä kysyttäessä, kenen NHL-supertähden ympärille mies rakentaisi oman unelmajoukkueensa.

Valinta ei suinkaan kohdistuisi kahteen edelliseen Hart-voittajaan, Connor McDavidiin tai Auston Matthewsiin. Sen sijaan Zadorov rakentaisi tiiminsä entisen pelikaverinsa Nathan MacKinnonin ympärille.

– Jos rakentaisin itse joukkueen, rakentaisin sen MacKinnonin ympärille ennen näitä kahta muuta vaihtoehtoa. Tämä siksi, että hän on voittaja. Hän on voittanut Stanley Cupin, Zadorov naulaa.

Colorado Avalanchen kesällä 2022 NHL:n mestariksi johdattanut MacKinnon on vahvasti mukana kamppailussa uransa ensimmäisestä arvokkaimman pelaajan palkinnosta. Mies on iskenyt kauden 67 ottelussa jo 115 tehopistettä, mikä on jo neljä pistettä miehen viime kaudella tiskiin lyömiä entisiä ennätyslukemia kovempi saldo.

Tätä menoa MacKinnon on matkalla kohti 140 pinnan runkosarjasesonkia. 28-vuotias Avalanche-tähti on NHL:n pistepörssin kärjessä kahdeksan pisteen erolla ennen Tampa Bay Lightningin Nikita Kutsherovia.

LUE MYÖS: