Florida Panthersin siirtotakarajan tähtihankinta Vladimir Tarasenko pääsi todenteolla vauhtiin toisessa ottelussaan uuden joukkueensa riveissä.

Ykkösketjuun Aleksander Barkovin rinnalle istutettu venäläislaituri nakutti tehot 2+1 Panthersin napattua 5-1-voiton Calgary Flamesistä. Kapteeni Barkov itse iski yhden osuman Tarasenkon toimiessa maalissa kakkossyöttäjänä.

– En aio valehdella: tämä oli mukavaa ja tavallaan helpotus. Kyse oli siitä, että ymmärtää hieman paremmin, miten ketjukaverit ja joukkue pelaa. Oloni oli mukavampi, mitä pidemmälle ottelu eteni, Tarasenko vertaili tuntemuksiaan ensimmäisen ja toisen Panthers-pelinsä välillä.

Päävalmentaja Paul Maurice oli tyytyväinen uusittuun ykkösketjuunsa, jonka kolmantena lenkkinä viilettää sensaatiokautta pelaava Sam Reinhart.

– He eivät ota juurikaan riskejä, vaikka ovat erittäin taitavia hyökkäyssuunnan pelaajia. He olivat jatkuvasti oikealla puolella peliä sekä kiekon kanssa että ilman. Se tietää meille hyvää, Maurice ihasteli tähtikolmikkonsa otteita.

Panthers on napannut viimeisestä 15 pelistään komeat 13 voittoa. Se on tällä hetkellä itäisen konferenssin kärkipaikalla.

Voit katsoa Florida-Calgary-pelin huippuhetket alta löytyvältä videolta.

LUE MYÖS: