Elias Lindholmin aika Vancouver Canucksissa saattaa jäädä lyhyeksi. 29-vuotias ruotsalaissentteri siirtyi helmikuussa isossa vaihtokaupassa Calgary Flamesistä Canucksiin.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Chris Johnston raportoi X:ssä, että Canucks neuvottelee Boston Bruinsin kanssa Lindholmiin liittyvästä vaihtokaupasta, josta saatava vastike voitaisiin käyttää lähtökuopissa olevaan Pittsburgh Penguinsin supertähtihyökkääjään Jake Guentzeliin.

Lindholm on ollut Canucksin paidassa suuri pettymys. Ruotsalaissentteri on tehnyt 15 ottelussa vain kuusi tehopistettä (4+2). Viimeisessä yhdeksässä ottelussa mies on kirjannut vain yhden syöttöpisteen.

Chris Johnston

@reporterchris
With the #canucks believed to be among those pursuing Jake Guentzel, word is they've had discussions about potentially flipping Elias Lindholm to the #bruins as part of the machinations to make it happen.

Nothing concrete in place at this time. Still lots of moving parts.

LUE MYÖS: