Columbus Blue Jackets on asettanut hyökkääjälupaus Kent Johnsonin loukkaantuneiden listalle. Hänen odotetaan menevän olkapääleikkaukseen myöhemmin tämän viikon aikana. Sen myötä Johnsonin kausi on myöskin paketissa.

Kanadalainen Johnson, 21, on Columbuksen ykköskierroksen 5. varaus kesältä 2021. Hän pelasi tällä kaudella NHL:ssä 42 ottelua tehopistein 6+10=16. Lisäksi nuorukainen pelasi farmissa Cleveland Monstersin paidassa 10 ottelua pistein 5+10=15.

Tämä kausi oli Johnsonille viime kautta vaikeampi. Hän iski viime kaudella NHL:ssä 79 otteluun lupaavat tehot 16+24=40.

Columbus Blue Jackets

@BlueJacketsNHL
We have placed Kent Johnson on Injured Reserve and have recalled Jet Greaves from @monstershockey on emergency recall.

Elvis Merzlikins is day-to-day with an upper body injury.

📝 cbj.co/release-030324…

@RuoffMortgage | #CBJ

LUE MYÖS