Vladimir Tarasenko saattaa vaihtaa maisemaa ennen kuin NHL:n siirtoikkuna sulkeutuu Suomen aikaa myöhään 8. maaliskuuta.

32-vuotias venäläishyökkääjä siirtyi täksi kaudeksi Ottawa Senatorsin riveihin, jossa hän on saalistanut 48:ssä ottelussa 35 (14+21) tehopistettä. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, että Senators-ura saattaa jäädä lyhyeksi.

The Fourth Period -sivuston toimittaja David Pagnotta kertoo, että Tarasenko kiinnostaa siirtomarkkinoilla ainakin Florida Panthersia, New York Islandersia sekä Colorado Avalanche, joista ainoastaan Islanders on sellainen seura, jolla pelit saattavat päättyä Senatorsin tapaan runkosarjaan.

Ottawa Sun -lehden toimittaja Bruce Garrioch huomauttaa kuitenkin, ettei Tarasenkon lähtö ole missään nimessä varmaa. Venäläinen on ainakin tässä vaiheessa avoin myös jatkosopimusneuvotteluille.

LUE MYÖS