Columbus Blue Jacketsin kapteeni Boone Jenner on yksi kuumista sentterinimistä NHL:n siirtotakarajalle tultaessa.

30-vuotiaan Jennerin 3,75 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus ulottuu kesään 2026 asti, mikä tekee miehen pudotuspeleihin soveltuvaan karkeaan pelityyliin yhdistettynä hyökkääjästä houkuttelevan treidikohteen.

Kapteeni itse vakuuttaa The Athleticille jäävänsä Blue Jacketsiin ja haluavansa olla osa seuran jälleenrakennusta.

– Haluan että joukkueestamme tulee menestyvä ryhmä, joka pelaa pudotuspeleissä ja on jälleen relevantti vastustaja. Meidän on vain ensin mentävä läpi tämän prosessin. Haluan olla osa prosessia ja sitä, mitä voimme olla myöhemmin. Meillä on pitkä matka edessämme, ja haluan olla osa sitä matkaa, Jenner vakuuttaa.

– Olisi todella siistiä saada pelata yhdessä paikassa koko uransa ajan. Ja se on myös todella harvinaista (NHL:ssä), Jenner muistuttaa.

Jennerillä on sopimuksessaan siirron kahdeksaan tämän nimeämään seuraan sisältävä siirtokieltopykälä. GM Jarmo Kekäläinen on aiemmin kertonut vain äärimmäisen houkuttelevan tarjouksen saavan hänet edes harkitsemaan kapteeninsa kauppaamista toisaalle.

LUE MYÖS: