Carolina Hurricanesin kanssa viime kesänä kolmen vuoden ja 13,5 miljoonan dollarin sopimuksen vapaana agenttina solminut Michael Bunting pelaa vahvaa debyyttikautta Raleigh’ssa.

Torontolaislähtöinen hyökkääjä siirtyi Hurricanesiin kotikaupunkinsa Toronto Maple Leafsistä, jossa mies pelasi kaksi tehokasta kautta.

Hyökkääjä avaa nyt Spittin’ Chiclets -podcastissa syitä lähdölleen nuoruusvuosiensa suosikkiseurasta.

– Heinäkuun 1. päivä tuli, enkä ollut vielä varma siitä, mihin tulisin päätymään. Rakastin pelaamista Torontossa. Organisaatio on mahtava ja fanit upeita.

– Seurajohto vaihtui, enkä tiennyt, mitkä uuden johdon intressit olivat minun suhteeni. Tilanne oli aikamoista soutamista ja huopaamista, kunnes heinäkuu tuli ja minun oli tehtävä ratkaisuni. En saanut alkukesän aikana (Torontolta) ainuttakaan tarjousta, kävimme vain alustavia keskusteluja. Minun oli tehtävä lopulta ratkaisu, joka oli paras kannaltani siinä kohdassa, Bunting muistelee.

Bunting on noussut nihkeän alun jälkeen Hurricanesin tärkeimpien hyökkääjien joukkoon. Laituri on iskenyt 47 ottelussa 10 maalia ja 31 tehopistettä.

LUE MYÖS: