New Jersey Devils nosti suomalaispuolustaja Santeri Hatakan, 23, viime viikolla NHL:ään farmista. Devilsin NHL-toimittaja Amanda Stein kertoo X:ssä, että Hatakka tekee ensiesiintymisensä Devilsissä Suomen aikaa tiistain vastaisena yönä, kun Devils kohtaa kotonaan Vegas Golden Knightsin.

Hatakka on pelannut tämän kauden Devilsin farmijoukkue Utica Cometsissa. Hän on kirjauttanut 28 pelaamaansa otteluun tehopisteet 2+7.

Hatakalle avautui paikka Devilsin NHL-miehistöstä, kun joukkueen puolustaja Brendan Smith loukkaantui. Lisäksi joukkueen takalinjoilta on ollut viime ajat sivussa Jonas Siegenthaler, Dougie Hamiltonin runkosarja on paketissa ja Colin Miller on sairaana.

NHL-urallaan Hatakka on pelannut tähän mennessä yhdeksän ottelua San Jose Sharksissa pistein 0+2. Nuo pelit kertyivät miehen tilille toissa kaudella ja edellisen NHL-ottelunsa hän onkin pelannut 17. huhtikuuta 2022.

Viime kaudella Hatakka pelasi ainoastaan AHL:ssä. Hänet treidattiin kesken viime kauden ennen siirtorajan sulkeutumista Sharksista Devilsiin, jonka farmiseurassa Hatakka on viettänyt koko kuluvan kauden ennen NHL-kutsuaan.

Tällä kaudella kaikki NHL-ottelut näkyvät suorina lähetyksinä Viaplayssa. Voit lukea NHL:n televisioinnista lisää täältä.

Amanda Stein

@amandacstein
Colin Miller is sick and will not be able to play tonight says #NJDevils Lindy Ruff.

Hatakka will make his debut for New Jersey tonight.

LUE MYÖS