Nuoren huippupuolustaja Jamie Drysdalen tiistaina Philadelphia Flyersiin kaupannut Anaheim Ducks valmistelee jo seuraavaa jättitreidiä NHL:ssä, väittää Daily Faceoffin sisäpiiritoimittaja Frank Seravalli.

Seravallin tietojen mukaan Ducksin GM Pat Verbeek on tarjonnut seuran ykkössentteri Trevor Zegrasia muille NHL-seuroille. Ilmaveiveistään tuttu NHL-videopelien kansikuvapoika rikkoi 60 tehopisteen rajan kahdella ensimmäisellä täydellä NHL-kaudellaan.

– Lähteitteni mukaan Verbeek on maininnut Zegrasin nimen useissa keskusteluissa kuluvan kauden aikana, joskin on epäselvää, kuinka pitkälle keskusteluissa on vielä menty, Seravalli paljastaa.

– Kun katsot Ducksin nuoria lupauksia, ovi Zegrasin lähdölle on avoinna. Ducksilla on nyt hyökkäyksessään Leo Carlsson, Cutter Gauthier, Mason McTavish ja Troy Terry, puolustuksessaan Pavel Mintyukov sekä maalilla Lukas Dostal, Seravalli luettelee.

Toimittaja muistuttaa myös Verbeekin ja Zegrasin taannoisista, haastaviksi muodostuneista sopimusneuvotteluista. Pitkän jatkosopimuksen sijaan osapuolet allekirjoittivat lokakuun alussa vain kolmevuotisen siltasopimuksen, joka takaa Zegrasille 5,7 miljoonan dollarin vuositulot.

Jo tuolloin NHL-mediat kirjoittivat osapuolten tulehtuneista väleistä ja siitä, ettei Zegrasin ura välttämättä jatku pitkään ankkalauman riveissä.