New Jersey Devilsin supertähtipuolustajan Dougie Hamiltonin runkosarjan uskotaan olevan paketissa.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun raportoi keskiviikkona, että Hamiltonin uskotaan olevan sivussa vasemman rintalihaksen operoinnin takia pisimmillään jopa toukokuulle asti.

– Tarkkaa aikataulua ei vielä ole, mutta ymmärsin hänen olevan sivussa huhtikuun loppuun tai jopa toukokuun alkuun asti, LeBrun sanoi Insider Trading -osiossa.

NHL:n syyskauden pahasti alisuorittanut Devils suuntaa todennäköisimmin vaihtokaupoille paikkaamaan isoja puutteitaan. Hamiltonin asettaminen pitkäaikaisesti loukkaantuneiden pelaajien listalle vapauttaa Devilsin palkkakattoon kanadalaisen yhdeksän miljoonaa dollarin palkan verran lisää tilaa

– Kolikon kääntöpuoli on kuitenkin se, että Devilsillä on nyt yhdeksän miljoonaa dollaria enemmän tilaa palkkakatossaan. He ovat tehneet paljon työtä puolustajamarkkinoilla, mutta uskon heidän myös etsivän uutta maalivahtia. Yhdeksällä miljoonalla he voivat vahvistaa rivejään muutamallakin pelaajalla, LeBrun valaisi.

Hamilton teki ennen loukkaantumistaan Devilsin puolustuksessa 20 ottelussa tehopisteet 5+11=16. Viime kaudella 197-senttinen kanadalaisjätti mätti runkosarjan 82 ottelussa 22 maalia ja 74 tehopistettä.