Kuumeisesti vahvistuksia puolustukseensa siirtomarkkinoilta metsästävä Toronto Maple Leafs oli kiinnostunut hankkimaan kaksi huippuluokan vahvistusta pelaajiaan kaupittelevasta Calgary Flamesistä, kertoo sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman.

Maple Leafs teki toimittajan mukaan Flamesille tarjouksen, jossa Nikita Zadorov sekä Chris Tanev olisivat vaihtaneet liekkipaidoista vaahteranlehtinuttuun. Ehtona kaupalle oli se, että Flames ottaisi maksaakseen puolet molempien pelaajien tämän kauden loppuun ulottuvista sopimuksista.

Friedman ei kerro, mitä Leafs olisi ollut valmis antamaan Flamesille vaihtokaupassa, mutta tuplatreidi kariutui ja lopulta Flames kauppasi Zadorovin Vancouver Canucksiin. Toimittajan mukaan Leafs on silti edelleen kiinnostunut Tanevin hankinnasta.

Maple Leafsillä on palkkakatossaan 2,9 miljoonaa dollaria pelivaraa, joten hankintalistalla olevien puolustajien nykyisten seurojen olisi todennäköisesti suostuttava maksamaan osa pelaajien tulevista palkoista.

Torontolaisseuran heikkoutena pidetty puolustus on kärsinyt viime aikoina myös loukkaantumissumasta. Runkomiehistä Timothy Liljegren, Mark Giordano sekä John Klingberg ovat parhaillaan telakalla peleistä.