Corey Perry kohun keskellä vellovan Chicago Blackhawksin kausi NHL:ssä on ollut myös kaukalon puolella odotetun haastava.

Tappiosta toiseen kyntävän ja keskellä mittavaa uudelleenrakennusta olevan Blackhawksin konkarihyökkääjä Nick Foligno vaatii joukkueeltaan nyt nähtyä enemmän. Ennen muuta Connor Bedardin johtama nuoriso-osasto saa Folignolta läksytyksen.

– 20 peliä on pelattu, joten sinun pitäisi olla jo hieman perillä tämän sarjan lainalaisuuksista. En tarkoita, että ymmärryksen pitäisi olla täydellistä, mutta pelissä on oltava nyt nähtyä enemmän sitoutuneisuutta, Foligno jyrähtää Daily Heraldille viitaten joukkueen nuoriso-osastoon.

Foligno muistuttaa, että vaikka tuloksellisesti kausi onkin Blackhawksin puolesta jo taputeltu, pelaavat pelaajat silti tulevaisuutta ajatellen.

– Sinun pitäisi pelata tuli takamuksesi alla läpi koko kauden, koska voit olla iso osa uudelleenrakennusta sekä tämän seuran tulevaisuutta. Asiassa ei voi olla tekosyitä. Joka kerta kun astumme jäälle, sinun on löydettävä motivaatiosi, tulee se sitten mistä tahansa. Voin itse löytää helposti kymmenen syytä syttyä – ja olen kuitenkin 36-vuotias kaveri. Saman pitäisi koskea jokaista kaveria tässä pukukopissa, Foligno jyrisee.