Pittsburgh Penguins voitti Vegas Golden Knightsin lukemin 3-0 Suomen aikaa maanantain vastaisena yönä.

Penguinsin sankari ja ottelun ykköstähti oli yhdysvaltalaismaalivahti Alex Nedeljkovic. 27-vuotias veskari torjui kauden ensimmäisen nollapelinsä kirjauttaen peräti 38 torjuntaa. Nollapeli oli Nedeljkovicille ensimmäinen Penguinsin riveissä.

Nedeljkovicin viime päivät ovat olleet melkoista näytöstä. Hän palasi loukkaantumisensa jälkeen hiljattain pelikuntoon ja haki tuntumaa farmista. Hän pelasi viikonloppuna yhden AHL-ottelun Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin maalilla ja torjui voiton, minkä lisäksi hän teki myös maalin.

Nyt Nedeljkovic palasi NHL:ään ja nollasi välittömästi hallitsevan mestarin. Nedeljkovic siirtyi täksi kaudeksi Penguinsin riveihin ja on ehtinyt pelaamaan joukkueessa nyt kolme ottelua torjuntaprosentin ollessa 94,4%.

Pittsburgh Penguins

@penguins
Two days ago: Goalie goal for Wilkes-Barre
Today: 38-SAVE SHUTOUT FOR PITTSBURGH!

Way to go, Ned! 💪