Columbus Blue Jackets on isoissa vaikeuksissa. Joukkue on hävinnyt seitsemän ottelua putkeen. Blue Jackets on metropolien divisioonan viimeisenä.

Viimeisin tappio tuli Arizona Coyotesille numeroin 2-3. Ottelun jälkeen päävalmentaja Pascal Vincent ei kuitenkaan ollut lyöty. Hän näkee, että joukkue on käänteen partaalla.

– Juuri nyt olemme hauraita, mutta ei meidän tarvitse olla. Nuoret jätkämme pelaavat. Fantilli, Voronkov, Marchenko… Heillä oli kymmenen laukausta maalia kohti ja he ovat vauhdissa. Olemme niin lähellä, Vincent kommentoi lehdistötilaisuudessa.

Ottelun lopussa Vincent peluutti paljon nuoria tähtiään. Samaan aikaan Patrik Laine ja Johnny Gaudreau istuivat penkillä.

– Valmennan joukkuetta. En valmenna yksilöitä vaan valmennan joukkuetta. Ne jätkät pelaavat, jotka ovat vauhdissa. Niin olemme tehneet koko vuoden. Kun peli alkaa, meillä on 18 pelaajaa ja kaksi maalivahtia, ja peluutamme heitä, jotka ovat vauhdissa.

Vincentiltä kysyttiin myös, onko pelejä vaikea voittaa, jos nuoret pelaajat ovat parhaita pelaajia ja tarvitsisiko Columbus enemmän joiltain muilta pelaajilta.

– Tuon kysyminen kertoo vastauksen, Vincent sanoi totisena.