Heikosti kautensa NHL:ssä aloittanut Calgary Flames on valmis luopumaan peräti kolmesta puolustajastaan, väittää sisäpiiritoimittaja Rick Dhaliwal.

Toimittajan mukaan seura kaupittelee ”aktiivisesti” viimeistä sopimusvuottaan pelaavia Noah Hanifinia, Chris Tanevia sekä Nikita Zadorovia. Dhaliwalin mukaan Toronto Maple Leafs, Vancouver Canucks sekä Edmonton Oilers ovat jo osoittaneet kiinnostusta pelaajia kohtaan.

Kolmikosta Hanifinin arvo vaihtomarkkinoilla on tällä hetkellä kaikista korkein. Miehen välit seuran kanssa ovat tiettävästi tulehtuneet jo aiemmin, joten kanadalainen lienee kolmikosta varmimmin osoitetta kesken kauden vaihtava pelimies.

Flamesin seurajohdon uskotaan silti osoittavan malttia pelaajiensa kauppaamisen suhteen. Siirtotakarajalla kilpavarustelu korkean profiilin vuokrapelaajien suhteen saattaisikin nostaa kolmikon vaihtoarvon nykyistä korkeammaksi.