Columbus Blue Jackets on lähettänyt kanadalaishyökkääjä Kent Johnsonin farmiin Cleveland Monstersin riveihin. Samalla se on kutsunut venäläishyökkääjä Jegor Tsinahovin AHL:stä NHL:ään.

Johnson, 21, on Columbuksen kesän 2021 vitosvaraus. Hän pelasi viime kaudella ensimmäisen kautensa NHL:ssä ja onnistui iskemään 79 otteluun komeat tehopisteet 16+24=40. Tällä kaudella nuoren hyökkääjän pelit eivät ole toistaiseksi sujuneet toivotulla tavalla.

Alkukaudella Johnson on ehtinyt pelaamaan kahdeksan ottelua pistein 1+2. Hän on jäänyt kahdesta Columbuksen ottelusta kokoonpanon ulkopuolelle. Joukkueen edellisessä ottelussa Johnson sai puolestaan jääaikaa ainoastaan 8 minuuttia ja 45 sekuntia.

Columbus Blue Jackets

@BlueJacketsNHL
The Columbus Blue Jackets have recalled Yegor Chinakhov from the @monstershockey and assigned Kent Johnson to Cleveland.

📝 cbj.co/release110323

@RuoffMortgage | #CBJ