Jääkiekon asiantuntija Ismo Lehkonen on kommentoinut hyökkääjä Jesse Puljujärven, 25, tilannetta Urheilucastin tuoreimmassa jaksossa.

Tuplalonkkaleikkauksesta toipuvalla Puljujärvellä ei ole tällä hetkellä sopimusta mihinkään, eikä Lehkonen usko, että NHL:stä irtoaa sopimusta ainakaan helpolla. Lehkonen pitää Eurooppaan palaamista jopa järkevänä vaihtoehtona.

– Puljun tilanteessa on vaikea nähdä, että hän saisi tänä vuonna jalan oven väliin NHL:ään. Kannattaisiko kyseisillä peliminuuteilla, mitä hänellä viime vuonna oli ja tuolla kiekollisella kokemuksella hakea oikeasti jostain sellainen paikka, missä hän saisi pelata samalla tavalla kuin viimeksi Kärpissä. Kärppien sen vuoden projekti oli, että laitetaan Pulju NHL:ään. Ja se onnistui, Lehkonen huomauttaa.

Viime kaudella Puljujärvi pelasi Edmonton Oilersissa ja Carolina Hurricanesissa 74 runkosarjaottelua, joissa hän saalisti 16 (5+11) tehopistettä. Pudotuspeleissä seitsemässä ottelussa tilille kertyi vain yksi syöttöpiste, eikä suomalainen mahtunut aina pelaavaan kokoonpanoon.