NHL:n siirtohuhut ovat pyörähtämässä alkukauden jälkeen liikkeelle.

Vancouver Canucksin kerrottiin jo aiemmin antaneen lähes viisi miljoonaa dollaria kaudessa tienaavan Conor Garlandin leirille luvan etsiä pelaajalle uutta seuraa. Nyt Garlandin mahdollisesta tulevasta seurasta on saatu viitteitä.

NHL-sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman kertoo Washington Capitalsin yrittävän hankkiutua eroon Anthony Manthasta, jonka nimi on pyörinyt siirtohuhuissa jo pidemmän aikaa. Lähes kuusi miljoonaa taalaa kaudessa tienaava voimahyökkääjä on mahtunut joukkueensa pelaavaan kokoonpanoon viidessä ottelussa, ja miehen aikakausi seurassa on kaikkiaan ollut massiivinen pettymys.

Friedman kehottaakin NHL-seuraajia ottamaan Canucksin ja Capitalsin seurantaan mahdollisina kauppakumppaneina. Voisivatko kahden nykyisissä seuroissa flopanneen hyökkääjän urat lähteä uuteen nousuun uudessa ympäristössä? Ainakin paperilla siirto saattaisi auttaa molempia pelaajia ja seuroja ottamaan seuraavan askeleen matkalla kohti voittavaa jääkiekkoa.