The Athletic kysyi tällä viikolla NHL-pelaajilta mielipiteitä kauden alussa julkaisemaansa 125 parhaan pelaajan listaukseen ja vastaukset annettiin anonyymisti.

Pelaajat oli kategorioitu listauksessa neljälle eri tasolle: MVP, franchise-pelaaja, All Star -pelaaja sekä kärkiketjun pelaaja.

Kaikki pelaajat eivät olleet samaa mieltä The Athleticin mielipiteiden kanssa.

Osa ihmetteli hyvinkin kovasanaisesti Edmonton Oilersin kovaotteisen kärkipuolustajan Mattias Ekholmin sijoittamista All Star -tasolle.

– Ekholm ennen Rasmus Anderssonia? Vitut Ekholmista, eräs pelaaja täräytti listauksen nähtyään.

– Ekholm All Star -tasolla? Voi hyvänen aika… Voinko jo lähteä? Hän ei ole hyvä pelaaja. Hän ei ole niin hyvä. Hänen ei pitäisi olla tällä listalla ollenkaan, toinen pelaaja latasi.

Nashville Predatorsista Oilersiin viime keväänä siirtynyt Ekholm tunnetaan NHL-kaukaloissa suoraviivaisesta tavastaan provosoida vastustajia. Ehkä myös listaukseen reagoineet pelaajat ovat joskus olleet ruotsalaisen ärsyttämisen kohteena.

Ekholmin esitykset tällä kaudella eivät myöskään ole antaneet viitteitä All Star -tasosta. 33-vuotias ruotsalaisjätti on luutinut Oilersin takalinjoilla viisi ottelua kirjaten yhden syöttöpisteen. Miehen tehotilasto on pakkasella lukemin -5.