Calgary Flamesin kausi on lähtenyt nihkeästi liikkeelle. Kuudesta ottelustaan joukkue on kerännyt neljä tappiota.

Calgaryn venäläispuolustaja Nikita Zadorovilla on selvä näkemys siitä, miksi joukkue ei menesty.

– Pääsyy on, että emme pelaa yksikkönä. Meillä on liikaa yksilöitä, jotka pelaavat itselleen. Meidän täytyy selvittää, haluammeko pelata joukkueensa vai haluammeka pelata yhtenä jätkänä, Zadorov latasi.

– Olemme pelanneet vain kuusi ottelua ja yritämme selvittää, kuka haluaa olla täällä ja kuka haluaa pelata kenellekin.

Ennen kauden alkua Calgary oli melkoisessa pyörteessä. Useiden joukkueen tähtipelaajien huhuttiin haluavan ulos seurasta. Lopulta Tyler Toffoli kaupattiinkin New Jersey Devilsiin. Mikael Backlund puolestaan päätyi tekemään jatkosopimuksen. Noah Hanifinin tilanne on vielä auki.