Carolina Hurricanes on lainannut puolustaja Anttoni Hongan Liigaan.

23-vuotias suomalainen pelaa loppukauden lainalla tutussa osoitteessa, sillä hän palaa jyväskyläläisen JYPin riveihin.

– Saimme muutama päivä sitten tietää, että Carolina haluaisi lainata Anttonin meille, koska heillä ei ole AHL-joukkuetta. Vaikka emme varsinaisesti ole olleet puolustajamarkkinoilla, Anttoni on meidän paikallisia kasvatteja ja Jyväskylän poikia, joten halusimme sitä kautta tuoda oman pelaajan takaisin ja tarjota hänelle hyvän ympäristön kehittyä kohti NHL:ää, Mikko Viitanen toteaa seuran tiedotteessa.

Honka on kiekkoillut suurimman osan urastaan JYPissä. Viime kaudella puolustaja nähtiin kuitenkin AHL:ssä Chicago Wolvesin riveissä, jossa 70 ottelussa syntyi 34 (6+28) tehopistettä.

JYP Jyväskylä

@JYPJyvaskyla
Honksi is back! 🌪🏒

JYPin puolustuskalusto vahvistuu uusvanhalla hurrikaanikasvolla, kun Anttoni Honka palaa Jyväskylään loppukauden mittaisella lainasopimuksella. Honka on NHL-seura Carolina Hurricanesin sopimuspelaaja.

– Saimme muutama päivä sitten tietää, että Carolina…