New Jersey Devilsin supertähtihyökkääjä Timo Meier ei ole saanut konetta käyntiin tällä kaudella.

Viime kevään siirtorajalla San Jose Sharksista hankittu sveitsiläinen joutui seuraamaan tiistaina Devilsin 3-4-tappioon päättyneen Florida Panthers -ottelun kolmannen erän vaihtopenkin perältä.

Devils saapui toiselle erätauolle tappiolla lukemin 0-3, kun joukkueen päävalmentaja Lindy Ruff sai tarpeekseen Meierin kurittomasta pelaamisesta. Devils teki hurjan loppukirin kolmannessa erässä, mutta aika loppui lopulta kesken.

Meierin lisäksi puolustaja John Marino sekä hyökkääjä Curtis Lazar saivat kaikki vain yhden vaihdon peliaikaa kolmannessa erässä.

– Tämä oli valmentajan päätös, Ruff kommentoi Sportsnetille lyhyesti kolmikon tilannetta ottelun jälkeen.

– Meier ei vaan voi ottaa tuollaisia jäähyjä, kokenut Devils-luotsi jatkoi pian.

Meierin kausi on lähtenyt Devilsissä vaikeasti liikkeelle. Kolmen ottelun jälkeen 8,8 miljoonan dollarin palkkaa nauttiva huippuhyökkääjä on yhä ilman pisteitä ja hänen tililleen on kertynyt kuusi jäähyminuuttia.