Edmonton Oilers on kahdella tappiollaan yksi NHL:n lyhyen alkukauden pahimmista pettymyksistä.

Varsinkin kahdesta Vancouver Canucksia vastaan pelatusta ottelusta ensimmäinen (1-8-tappio) nosti välittömästi mediassa tapetille joukkueen ennakkoon heikkona pidetyn maalivahtiosaston.

Boston Hockey Now -sivuston Jimmy Murphy paljastaa Oilersin tehneen useita tiedusteluja huippuluokan maalivahdeista jo kesällä. Seura oli kiinnostunut mm. Boston Bruinsin maalivahtikaksikosta. Nostaako GM Ken Holland luurin ja ottaa puhelun Bostonin suuntaan uudelleen?

– Jos hän hankkii maalivahdin, hänen on saatava pelipaikalle todellinen ratkaisu, ei laastaria. Kuulemani mukaan he olivat ehdottomasti kiinnostuneita Linus Ullmarkista ja Jeremy Swaymanista kesällä. Jos siirtohuhuissa on perää, Kenny ottanee puhelun Donnylle (GM Don Sweeney) lähiaikoina, Murphy arvioi.

Bruinsin kaksikosta Ullmarkin sopimus kattaa tämän ja ensi kauden, kun taas nuoren Swaymanin nykyinen pesti kattaa vain kuluvan sesongin.