Ottawa Senatorsin kanssa yhä jatkosopimuksesta vääntävän Shane Pinton tuorein somepäivitys on saanut liikkeelle huhut 22-vuotiaan sentterin siirrosta pois Kanadan pääkaupungista.

Pinto lisäsi X:ään (entinen Twitter) videon baseball-seura Philadelphia Philliesin tähtipelaaja Bryce Harperista GOAT-emojin kera. Seuraajien huomio kiinnittyi kuitenkin tekstissä näkyviin Harperin sanoihin: ”Rakastan todella tätä paikkaa” ja sen jälkeiseen tekstiin ”Harper todellakin syttyy joka kerta puhuessaan pelaamisesta Phillyssä”.

Pinton nimi on jo aiemmin yhdistetty sentteripulasta kärsivään Flyersiin. Mies teki NHL-läpimurtonsa viime kaudella iskemällä runkosarjassa 20 maalia ja 35 tehopistettä.

Pinto on parhaillaan rajoitettu vapaa agentti, mutta neuvottelut Senatorsin kanssa ovat umpikujassa seuran tukalan palkkakattotilanteen vuoksi. Senatorsilla on palkkakattonsa alla ainoastaan miljoona dollaria vapaata tilaa.

Shane Pinto

@shane_pinto
🐐

Talkin’ Baseball

@TalkinBaseball_
“I absolutely love this place”

Bryce Harper gets so fired up every time he talks about playing in Philly