Washington Capitalsin kokoonpanossa on tapahtumassa iso muutos uuden NHL-kauden alkaessa.

Washington Hockey Now -sivuston mukaan 5,7 miljoonan dollarin jättipalkkaa nauttiva voimahyökkääjä Anthony Mantha, 29, putoaa Capitalsin avausillan kokoonpanosta. Tilalle on nousemassa vakuuttavan harjoitusleirin pelannut Matthew Phillips, 25, joka saapui organisaatioon kesällä minimisopimuksella Calgary Flamesistä.

Vain 173-senttisellä Phillipsillä on takanaan loistava kausi AHL:ssä. Taiturimainen hyökkääjä mätti Calgary Wranglersin AHL-miehistössä pelaamissaan 66 runkosarjapelissä hurjat tehot 36+40=76. Mies sijoittui farmiliigan pistepörssissä sijalle 5.

Manthalle siirto Detroit Red Wingsistä Capitalsiin on sen sijaan osoittautunut uran kannalta karmeaksi päätökseksi. Järkälemäinen entinen kärkivaraus pelasi viime kaudella 67 ottelua tehoin 11+16=27. Capitalsin onneksi Manthan jättimäinen sopimus umpeutuu tämän kauden jälkeen.