Ottawa Senatorsin ja sen nuoren maalitykki Shane Pinton sopimusneuvottelut junnaavat pahassa umpikujassa.

Sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman paljastaa Senatorsin tarjonneen kakkoskierroksen varaukselleen miljoonan dollarin vuosipalkkaa. Pinton leiri puolestaan vaatii 2,5 miljoonan taalan kausikorvausta, joten välimatka osapuolten kesken on prosentuaalisesti valtava.

–Kuilu Senatorsin ja rajoitetun vapaan agentin Pinton välillä syveni kuluvalla viikolla entisestään. Useiden lähteiden mukaan pelaaja on hyvin pettynyt viimeisimpään tarjoukseen, joka on yksi vuosi ja miljoona dollaria, Friedman ilmoittaa.

–Yksi puhelinsoitto voi muuttaa kaiken, mutta umpikuja on kestänyt koko kesän ja nyt kauden alkuun on vain 10 päivää, joten molemmat osapuolet ovat selvästi turhautuneita tilanteeseen, Friedman jatkaa.

Pinto pelasi viime kaudella täyden 82 ottelun runkosarjan, joissa 22-vuotias sentteri nakutti 20 maalia ja 35 tehopistettä.