Philadelphia Flyers ja St. Louis Blues olivat lähellä rysäyttää todellisen jättikaupan NHL:n kesän siirtomarkkinoilla.

Sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrunin mukaan joukkueet olivat jo neuvotelleet valmiiksi pelaajakaupan, jonka myötä Bluesin tähtipuolustaja Torey Krug olisi siirtynyt uudelleenrakennuksen keskellä olevan Flyersin puolustuksen johtajaksi. 6,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttiva taiturimainen Krug kuitenkin torppasi siirron.

Siirtopykälän sopimukseensa neuvotellut Krug avaa nyt kesän tapahtumia.

– Päätin pysyä täällä (St. Louisissa). Rakastan olla osa tätä joukkuetta, pelata tässä kaupungissa ja edustaa tätä logoa.

– Koko saaga sai minut ahdistuneeksi, sillä et halua kuulla tuollaista. Minulla on lapsia, perhe ja paljon muitakin asioita mietittävänä. Lopulta halusin jäädä tänne. Meillä on kopissamme hyvä ryhmä pelaajia ja minulla on hyvä tunne tästä kaudesta. Mielestäni voimme kääntää kurssimme ympäri nopealla aikataululla, Krug näkee.

32-vuotias Krug pelasi viime kaudella ainoastaan 63 runkosarjaottelua, mutta oli siitä huolimatta 32 (7+25) pisteellään joukkueensa toiseksi tehokkain puolustaja heti Justin Faulkin jälkeen.