Columbus Blue Jackets on tehnyt uuden värväyksen valmennustiimiinsä. NHL-legenda Mark Recchi, 55, aloittaa joukkueen apuvalmentajana.

Recchi teki NHL:ssä upean 1652 ottelun uran. Vuosien varrella hän tykitti 577 maalia ja 1533 tehopistettä. Hän edusti Pittsburgh Penguinsia, Philadelphia Flyersia, Montreal Canadiensia, Carolina Hurricanesia, Atlanta Trashersia, Tampa Bay Lightningia ja Boston Bruinsia.

– Mark Recchi on ollut osa NHL:ää yli kolmen vuosikymmenen ajan ja tuo valmennushenkilökuntaamme uskomattoman määrän kokemusta. Hän on Hall of Fame -pelaaja, joka voitti kolme Stanley Cup -mestaruutta, mikä yhdistettynä hänen valmennuskokemukseensä tekee hänestä ison voimavaran pelaajillemme. Olemme innoissamme, että saamme hänet Columbukseen, päävalmentaja Pascal Vincent kommentoi,

Pelaajauransa jälkeen Recchi on työskennellyt muun muassa Pittsburgh Penguinsin ja New Jersey Devilsin apuvalmentajana. Hän on myös WHL-seura Kamloops Blazersin omistaja.