NHL:n harjoituskausi alkoi Suomen aikaa lauantaiaamuna Australian Melbournessa pelatussa ottelussa Arizona Coyotesin ja Los Angeles Kingsin välillä. Kamppailu päättyi Coyotesin voittoon lukemin 5-3.

Ottelun voittomaalista vastasi toisessa erässä osunut Coyotesin superlupaus Logan Cooley. 19-vuotiaan nuoren lahjakkuuden osuma olikin upeaa katseltavaa. Hän polki kiekon kanssa hyökkäysalueelle ja kierteli sekä kikkaili näyttävästi ohi kolmesta Kings-pelaajasta ja pääsi lopulta lähietäisyydeltä ampumaan kiekon verkon perukoille.

Coyotes varasi Cooleyn kesän 2022 draftissa koko tilaisuuden kolmannella vuorolla. Viime kausi sujui vielä Minnesotan yliopistojoukkueessa, jossa hän nakutti 39 otteluun tehopisteet 22+38=60. Coyotes kiinnitti Cooleyn tulokassopimukseen noin kaksi kuukautta sitten.

Ottelussa pelanneista suomalaisista Matias Maccelli iski ylivoimamaalin Juuso Välimäen syötöstä toisessa erässä. Voit katsoa maalin tästä tai alempaa jutusta.

Näet Cooleyn osuman alta tai täältä.

Sportsnet

@Sportsnet
LOGAN COOLEY HAS ARRIVED ‼️

Sportsnet

@Sportsnet
Matias Maccelli sophomore season: 🔜