Philadelphia Flyers hankki kesällä kokemusta pakistoonsa solmimalla yksivuotisen sopimuksen Marc Staalin, 36, kanssa. Hänen vuosipalkkansa on 1,1 miljoonaa dollaria.

The Athleticin toimittaja Kevin Kurz ei kuitenkaan usko, että Staal tulee viettämään paljoa aikaa Philadelphiassa. Hänen arvionsa mukaan Flyers todennäköisesti kauppaa veteraanipakin ennen siirtotakarajaa kokeneeksi vahvistukseksi mestaruutta tavoittelevaan joukkueeseen. Pelaajistoaan uudelleen rakentava Philadelphia taas kaipaa vastineeksi varausvuoroja.

Viime kaudella Staal pelasi Florida Panthersissa. 82 ottelussa hän keräsi tehot 3+12=15, ja hänen tehotilastonsa oli 10 pykälää plussalla. Pudotuspeleissä Staal pelasi 21 ottelua kiikaritehoin. Hänen tehotilastonsa näytti niin ikää nollaa.

Urallaan Staal on pelannut 1101 NHL-ottelua. Floridan ja Philadelphian lisäksi hän on edustanut New York Rangersia ja Detroit Red Wingsiä.