Nashville Predatorsin suomalaislupaus Joakim Kemell, 19, on aloittanut NHL:n nuorten pelaajien harjoitusturnauksen lupaavasti.

Kemell iski kaksi maalia Predatorsin kärsittyä 3-4-tappion Tampa Bay Lightningille. Maalitykki teki vaikutuksen myös joukkuetta turnauksessa luotsaavaan Karl Tayloriin.

– Hän teki upeaa työtä. En halua nostaa ketään pelaajaa joukosta, mutta hänen laukauksensa on eliittiä. Hän osaa todellakin laukoa kiekkoa. Hän on kaveri, joka todellakin erottui joukosta, Taylor ylistää suomalaistykkiä Predatorsin kotisivuilla.

Predatorsin ykköskierroksen varaus vakuutti otteillaan jo viime keväänä, jolloin Liiga-kauden päätyttyä AHL:ään suunnannut suomalainen pelasi bussiliigassa 14 ottelua ja iski niissä komeat tehot 6+7=13. Pudotuspeleissä vire jatkui mallikkaana miehen iskettyä 14 pelissä kahdeksan maalia ja 10 tehopistettä.