Tshekkihyökkääjä Dominik Simon jatkaa uraansa kotimaansa pääsarjassa. Hän on solminut yksivuotisen sopimuksen HC Motor Ceske Budejovicen kanssa.

29-vuotias Simon jätti NHL-kaukalot taakseen ja palasi kotimaahansa viime kaudeksi. Hän edusti menneellä kaudella kasvattajaseuraansa HC Sparta Prahaa, jossa hän pelasi kuitenkin vain 22 ottelua tehopistein 2+1.

Simon pelasi ennen viime kautta Pohjois-Amerikassa seitsemän kauden ajan. Tuona aikana hän sai tililleen 256 NHL:n runkosarjaottelua (22+55=77) ja 12 pudotuspeliä (0+4). Hän edusti Pittsburgh Penguinsia, Calgary Flamesia ja Anaheim Ducksia.

Banes Motor České Budějovice

@HC_Motor
Podepsáno! 🖊 Účastník 3 světových šampionátů se zkušenostmi ze 7 sezon v NHL Dominik Simon je hráčem Motoru. Ať se daří, Dominiku 🍀

hcmotor.cz/clanek.asp?id=…