New York Islanders on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen tshekkivahti Jakub Skarekin kanssa. Sopimus on kaksisuuntainen ja kokonaisarvoltaan 1,55 miljoonaa dollaria, joten sopimus takaa Skarekille keskimäärin 775 000 dollaria kaudesta.

23-vuotias Skarek pelasi viime kaudella Islandersin farmiseura Bridgeport Islandersissa 38 ottelua. Noissa kamppailuissa hänen torjuntaprosenttinsa oli 89,2%.

Skarek on tuttu nimi myös Suomen kaukaloista. Hän pelasi kaudella 2018-19 Liigassa Pelicansin riveissä ja sai tililleen 22 pelattua ottelua torjuntaprosentilla 90,6%. Hän on pelannut myöskin 11 ottelua Mestiksessä Peliitoissa.

Islanders varasi Skarekin 3. kierroksella (#72) kesän 2018 draftissa. Tshekkivahti ei ole kuitenkaan pelannut urallaan vielä NHL:ssä. AHL-otteluita hän on pelannut kaikkiaan 103 runkosarjassa sekä yhden pudotuspeleissä.

New York Islanders

@NYIslanders
#Isles Transaction: The New York Islanders have signed Jakub Skarek to a two-year, two-way contract.