Anaheim Ducksin John Gibson jätti kauden päätyttyä seuransa johdolle siirtopyynnön, jota tähtimaalivahti on nyt korostanut harvinaisen suorin sanoin.

Sisäpiiritoimittaja Frank Seravallin mukaan Gibson, 29, on tehnyt selväksi haluavansa siirron toisaalle pikaisella aikataululla ennen ensi kauden alkamista.

– Gibson vaatii siirtoa ja on nyt ilmoittanut Ducksin seurajohdolle, ettei hän aio pelata enää otteluakaan seurassa, Seravalli kertoo.

NHL:n kärkimaalivahteihin lukeutuva jenkkitähti tienaa kesään 2027 ulottuvasta sopimuksestaan 6,4 miljoonaa dollaria kaudessa. Maalivahdilla on sopimuksessaan siirtopykälä, jonka mukaan tällä on mahdollisuus nimetä 10 seuraa, joihin Ducks ei voi miestä kaupata.

Gibson ei ole ainoa NHL:n tähtimaalivahdeista, joka on ilmoittanut kauden jälkeen halunsa siirtyä mestaruudesta kamppailevan joukkueen palkkalistoille. Aiemmin samanlaisen pyynnön on seuralleen jättänyt myös Winnipeg Jetsin Connor Hellebuyck.

Päivitys artikkeliin: Gibsonin agentti on julkaissut tiedotteen, jossa tämä kiistää suojattinsa uhanneen Ducksin seurajohtoa Seravallin väittämällä tavalla. Seravalli on yksi NHL:n arvostetuimpia sisäpiiritoimittajia.