Anaheim Ducksin pitkäaikainen ykkösvahti John Gibson, 29, on antanut siirtopyynnön seuran GM:lle Pat Verbeekille, Kaliforniassa toimiva The Orange County Register -lehti kertoo.

Gibson pyytää jo toista kertaa kymmenvuotisen Ducks-uransa aikana kauppaamista pois.

The DailyFaceoff -sivuston toimittajan Frank Seravallin tietojen Ducks suostui viime kesänä etsimään Gibsonille uutta osoitetta, mutta yhdysvaltalaisvahdin 6,4 miljoonan dollarin palkan takaava ja vuoteen 2027 ulottuva sopimus teki sopivan osoitteen löytämisestä haastavaa. Gibsonin kauppaamista vaikeuttaa entisestään se, että pelaajan sopimuksesta löytyy kymmenen joukkueen kattava siirron estävä pykälä.

Gibsonin lähtöhalujen uskotaan johtuvan Ducksin pitkäksi venyneestä ja yhä jatkuvasta uudelleenrakennusprojektista. The Orange Countyn tietojen mukaan jenkkivahti etsii siirtoa ”voittavaan joukkueeseen”.