SHL:ssä pelaava Linköping HC virittelee rapakon takaa kovaa hankintaa, kertoo ruotsalaislehti HockeyNews.se. Seura on osoittanut kiinnostuksensa ruotsalaishyökkääjä Malte Strömwallia kohtaan.

28-vuotias Strömwall teki viime kesänä Carolina Hurricanesin kanssa yksivuotisen sopimuksen, mutta Strömwall vietti koko kuluneen kauden AHL:ssä. Hän pelasi Chicago Wolvesin paidassa 68 ottelua tehopistein 18+33=51.

Linköping on Strömwallille tuttu entuudestaan, nimittäin hän on seuran kasvatteja ja edustanut joukkuetta junioritasolla. Kotimaassaan mies on kiekkoillut viimeksi kaudella 2015-16.

Strömwall on tuttu mies myöskin Liigan seuraajille. Hän voitti sarjan maali- ja pistepörssin kaudella 2018-19 KooKoon paidassa iskettyään 52 otteluun tehopisteet 30+27=57. Hän pelasi KooKoossa myös kautta aiemmin 37 ottelua pistein 14+6=20.