Arizona Coyotesin areenahankkeen kaatuminen vaikuttaa rankasti seuran tulevaisuuteen.

Coyotes jatkaa ensi kaudella – ja mahdollisesti sitäkin pidempään – 5000 katsojaa vetävällä Mullett Arenalla, jota on pidetty kokonsa takia NHL:n yleisenä naurunaiheena. Yliopistokiekkoon alun perin tarkoitettu areena vetää vähemmän katsojia kuin Liiga-seura KooKoon Lumo Areena.

Areenahankkeen kaatuminen vaikutti myös Coyotesin kirkkaimman timantin Logan Cooleyn, 19, ensi kauden joukkueen valintaan. Kesän 2022 varaustilaisuudessa kolmantena pelaajana valittu Cooley on päättänyt NHL-uransa aloittamisen sijaan jatkaa Minnesotan yliopistojoukkueessa ensi kaudella.

– Totta kai se vaikutti asiaan. Olin tavallaan alun perin kallistunut NHL:n suuntaan. Molemmat ovat kuitenkin hyviä vaihtoehtoja. Pääkopassani on kolkuttanut ajatus siitä, että minulla on vielä paljon tehtävää yliopistokiekossa, yhdysvaltalaislahjakkuus kommentoi The Athletic -sivustolle.

Cooley on yksi maailman parhaita NHL:n ulkopuolella pelaavia kiekkolupauksia. Huippunopea hyökkääjä oli tulokaskaudellaan NCAA-sarjan pistepörssin kakkosena tehtyään 39 ottelussa hirmutehot 22+38=60.

Cooley nähtiin tällä kaudella Yhdysvaltojen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen mukana MM-kisoissa. Hän paukutti turnauksen seitsemässä ottelussa komeat tehopisteet 7+7=14.

College Hockey News

@chnews
Big News ... Logan Cooley returning

Minnesota Men’s Hockey

@GopherHockey
9️⃣2️⃣ IS BACK‼️

Hobey Baker finalist Logan Cooley will return for his sophomore season with the #Gophers!

#PrideOnIce