Seattle Kraken jatkoi voittojen tiellä. Pudotuspelien toisen kierroksen ensimmäisessä ottelussa Seattle kaatoi Dallas Starsin maalein 5-4. Ratkaisu tuli vasta ensimmäisessä jatkoerässä.

Ottelun hahmo oli Dallasin Joe Pavelski. Veteraanihyökkääjä palasi kokoonpanoon kärsittyään rajun loukkaantumisen pudotuspelien ensimmäisessä ottelussa, kun Minnesotan Matt Dumba taklasi häntä päähän.

Pavelski oli aivan liekeissä. Hän paukutti ottelussa neljä maalia, eli kaikki Dallasin osumat. Maaleista kaksi olivat Pavelskille tyypillisiä kauniita ohjureita lähietäisyydeltä.

Samalla Pavelski teki NHL-historiaa. Hänestä tuli vanhin neljä maalia pudotuspeleissä iskenyt pelaaja koskaan. Edellistä ennätystä piti hallussaan legendaarinen Maurice ”Rocket” Richard. Pavelskilla on ikää 38 vuotta ja 295 päivää. Richard teki omat maalinsa 35 vuoden ja 245 päivän iässä.