Detroit Red Wingsin ruotsalaispuolustaja Gustav Lindström on palaamasssa ensi kaudeksi takaisin Eurooppaan. Mies etsii parhaillaan aktiivisesti uutta seuraa Euroopan pääliigoista, paljastaa Expressenin toimittaja Sanny Lindström omassa Sanny & Svensson -podcastissaan.

Red Wingsin kesän 2017 kakkoskierroksen varaus pelasi kuluvalla kaudella NHL:ssä 36 ottelua tehoin 1+7=8. Vielä viime kaudella 24-vuotias ruotsalainen mahtui punasiipien kokoonpanoon 63 ottelussa.

Lindström ei ole ainoa paluuta kotiin havitteleva ruotsalaispeluri. Myös Red Wingsin sopimuspelaajiin lukeutuva Pontus Andreasson palaa SHL:ään ja Luulajaan, jonka kanssa hyökkääjä on solminut peräti neljän vuoden mittaisen sopimuksen.

Toronto Maple Leafsin puolustaja Carl Dahlström kiekkoilee hänkin näillä näkymin ensi kaudella kotimaansa pääsarjassa.