Nashville Predatorsin tuore GM Barry Trotz listaa NHL:n virallisilla kotisivuilla kolme osa-aluetta, joihin seurapomo etsii vahvistusta kesän pelaajamarkkinoilta.

Kokeneella ex-päävalmentajalla on selvä visio siitä, mitä muutoksia David Poilen jälkeensä jättämä rosteri kaipaa.

– Haluan meidän pelaavan nopeampaa peliä. Haluan lisätä kokoa joillekin avainpaikoille. Haluan myös hieman lisää maalintekovoimaa, Trotz luettelee.

Tuore seurapomo on varsin tyytyväinen joukkueensa ikärakenteeseen.

– Mielestäni meillä on erinomainen sekoitus vanhempia ja nuorempia pelaajia. Jos rakennat liian vanhan joukkueen, menetät hieman intoa ja sitä liekkiä, mitä tarvitset 82 ottelun runkosarjaa varten. Jos taas joukkue on liian nuori, sinulla ei välttämättä ole tarvittavaa kokemusta siitä, mitä tässä liigassa menestyminen vaatii, Trotz pyörittelee.

Predators jäi tänä keväänä pudotuspelien ulkopuolelle ensimmäistä kertaa sitten kevään 2014. Seuralla on tulevan kesän varaustilaisuutta silmällä pitäen käytössään kaksi ykköskierroksen sekä peräti 12 viiden ensimmäisen kierroksen varausvuoroa. Trotzin uskotaankin käyttävän osan varausvuoroista joukkueen välittömään vahvistamiseen.