San Jose Sharks on yksi NHL:n uudelleenrakennuksen keskellä olevista joukkueista.

Yksi todennäköisimmin seuran kesällä jättävistä pelaajista on Kevin Labanc, joka iski vielä kaudella 2018-19 mukiinmenevät 17 maalia ja 56 pistettä. Sittemmin taiturin meno on kuitenkin hyytynyt. Ajoittain loistavia otteita esittävä 27-vuotias hiipuu aivan liian usein surffailemaan pelin ulkopuolelle.

Sharksin GM Mike Grier myöntää Mercury Newsille 4,75 miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttivan laiturin olevan todennäköinen lähtijä kesällä.

– En osaa sanoa, jatkaako hän täällä. Katsotaan mitä kesä tuo tullessaan. Tavoitteeni on parantaa kokoonpanoamme ja tehdä ratkaisuja, jotka palvelevat organisaation tarpeita, Grier myöntää.

Labanc oli tällä kaudella joukkueensa kuudenneksi tehokkain pistemies. Sharksia koko syksyllä 2016 alkaneen NHL-uransa ajan edustanut jenkkilaituri pelasi kuluvalla kaudella 72 ottelua tehoin 15+18=33. Labancin sopimus kattaa vielä tulevan kauden.