Calgary Flamesin viime kesän jättihankinta Jonathan Huberdeaun ensimmäinen kausi seurassa oli täydellinen fiasko.

Edelliskaudella Florida Panthersissa 115 pistettä takonut tähtilaituri jäi kuluvalla kaudella 55 pisteeseen. Tähden välit päävalmentaja Darryl Sutteriin olivat mediatietojen mukaan jäätävät. Kanadalaishyökkääjä ei kiellä väitteitä huonoista väleistä.

– Minun ja Darrylin täytyy pohtia asioita ja yrittää saada tietyt jutut korjatuksi, Huberdeau myöntää kauden päättäneissä mediahaastatteluissa.

29-vuotias taituri paljastaa sopeutumisen Flamesin tarkkaan pelitapaan ottaneen todella koville.

– Tiesin, että sopeutuminen ottaa aikansa, mutta en uskonut sen olevan näin vaikeaa. Menetin itseluottamukseni täysin tänä vuonna. On vaikeaa, kun yrität operoida jäällä ilman minkäänlaista itseluottamusta. Yrität vain roikkua mukana ja auttaa joukkuetta voittamaan, mutta et pysty siihen.

– Homma ei toiminut hyökkäyspäässä. Uskoakseni Darryl yritti saada asioita kuntoon siirtelemällä minua ketjusta toiseen. Pelasin Mikael Backlundin kanssa ison osan vuodesta, ja yhteispelimme sujui kohtalaisesti. Minun on vain löydettävä hyvä tutkapari, Huberdeau pyörittelee.

LISÄÄ AIHEESTA: Jymypaukku muhii! Frank Seravalli: NHL-floppiseuran päävalmentaja ja GM pihalle