Vancouver Canucks on tehnyt kaksivuotisen ja kaksisuuntaisen jatkosopimuksen Yhdysvaltojen ja Kanadan passit omaavan puolustaja Christian Wolaninin kanssa.

28-vuotias Wolanin pelaa ensimmäistä kauttaan Canucksin organisaatiossa. NHL:n puolella mies on päässyt pelaamaan 16 ottelua pistein 0+3. AHL:ssä hän sen sijaan johtaa koko sarjan puolustajien pistepörssiä. Hän on tehtaillut Abbotsford Canucksin paidassa 49 otteluun komeat tehopisteet 6+49=55.

Wolanin on Ottawa Senatorsin 4. kierroksen (#107) varaus kesältä 2015. Hän on pelannut NHL-urallaan tähän mennessä 86 ottelua pistein 6+17=23. Canucksin ja Senatorsin lisäksi hän on edustanut Buffalo Sabresia ja Los Angeles Kingsiä.

Vancouver Canucks

@Canucks
GM Patrik Allvin announced today that the club has agreed to terms with D Christian Wolanin on a two-year, two-way contract extension.