Mediassa puhutaan suurista ongelmista Calgary Flamesin pukukopissa. Raporttien mukaan päävalmentaja Darryl Sutterin suosio pelaajien keskuudessa on ottanut rajuja osumia.

— Olen kuullut Nazem Kadrin puhuvan hyvin avoimesti Calgaryssä tapahtuvista asioista ja siitä, miksi he eivät pelaa täydellä teholla, Elliotte Friedman kertoo 32 Thoughts: The Podcastissä. Hän on ollut hyvin suorasanainen pelaajien ja valmennuksen välisestä kommunikaatiosta. Veikkaanpa että osa tuosta turhautumisesta kiehui yli lauantai-iltana.

Boomerina podcastissä nimeltä Flames Barn Burner esiintyvä juontaja esittää rajumman väitteen. Hänen kuulemansa mukaan osa pelaajista on sanonut kieltäytyvänsä liittymästä ensi kaudeksi joukkueen kokoonpanoon, mikäli Sutter on edelleen mukana kuvioissa.

Suurin odotuksiin kauteen lähtenyt Flames on kymmenen ottelua ennen runkosarjan loppua neljän pisteen päässä playoff-viivasta.