Ottawa Senatorsin tähtipuolustaja Jacob Chychrun esitteli taannoin varsin hurjan ruokavalionsa, joka sisältää mm. raakaa maksaa sekä raakaa naudan sydäntä.

NHL-toimittaja Jeff Veillette ottaa nyt kantaa atleettisen puolustajan ruokavaliopuheisiin. Toimittaja nostaa vertailukohteeksi NHL:n teräsmiespelaaja Phil Kesselin.

– Chychrun ei ole pelannut koskaan 70 runkosarjapeliä yhden kauden aikana. Samaan aikaan NHL:n kaikkien aikojen teräsmiespelaaja on pullukka kaveri, joka rakastaa keksejä, yhdistetään hot dogeihin ja joka on sanonut lopettavansa uransa siinä vaiheessa, kun hänellä ei enää olisi mahdollisuutta juoda Coca Colaa pukuhuoneessa. (Hyvät) ruokatottumukset ovat tärkeitä, mutta asioiden minimointi tai maksimointi ei ole kaikki kaikessa, Veillette sivaltaa.

Vegas Golden Knightsia nykyisin edustava Kessel, 35, on jättänyt NHL-ottelun välistä viimeksi kaudella 2009-10. Seitsemättä NHL-kauttaan pelaava Chychrun, 24, taas on pelannut parhaimmillaankin vain 68 runkosarjaottelua yhden kauden mitassa.