Anaheim Ducksin taiturimainen ykkössentteri Trevor Zegras tunnetaan ilmaveiveistään sekä huikeasta yksilötaidostaan.

Kokonaisvaltaisessa pelaamisessa 21-vuotias mailataituri on sen sijaan vielä valovuoden päässä NHL:n huipputasosta. Myös miehen surkea asenne puolustussuuntaan on kerännyt kauden aikana paljon negatiivisia kommentteja.

Samoilla linjoilla on myös Zegrasin henkilökohtaiseksi valmentajaksi palkkaama NHL-legenda Adam Oates. NHL:n Hall of Fameen valittu ex-tähtihyökkääjä lataa Real Kyper and Bourne Show’ssa suorasukaisen arvion suojattinsa tilanteesta.

– On olemassa ero Instagram-taidon sekä perustaitojen välillä. Yritän saada Instagramin pois hänestä, Oates lataa.

Zegras on taituroinut tällä kaudella pelaamissaan 68 ottelussa varsin kelvolliset tehot 21+36=57. Miehen plusmiinus-lukema -21 kertoo kuitenkin kaiken oleellisen siitä, että NHL 23 -videopelin kansikuvapojalla on vielä pitkä matka voittavaksi pelaajaksi NHL-tasolla.